Click here to read this mailing online.

Your email updates, powered by FeedBlitz

 
Here is a sample subscription for you. Click here to start your FREE subscription


  1. de moment, el most refreshing spot de l'estiu: rugby i cervesa.
  2. del blog al plat. Aquest mes em toca a mi :)
  3. del nou drap de cuina, friki cuisine tools...
  4. de VadeFoodies a Igualada. Jo hi vaig ser! Heh!
  5. de lucky iron fish, una petita gran idea que salva vides.
  6. More Recent Articles
  7. Search decuina.net (blog de cuina, gastronomia i...alguna coseta més)
  8. Prior Mailing Archive

de moment, el most refreshing spot de l'estiu: rugby i cervesa.

Contra el caloreeeeeeeeeet, el caloreeeeeeeeeeeeeeeeeeet.... rugby i cervesa? :D
Vist al Facebook de Quino Gracia.We're in training for Eccles Beer Festival on 17/18th July, but are you? #EcclesBeerCamp #Share http://www.ecclesrfc.org.uk/community/eccles-beer-festival/
Posted by Eccles RFC Official Facebook Page on Miércoles, 1 de julio de 2015
    

del blog al plat. Aquest mes em toca a mi :)

La Mercè Corbera - Destapant Cassoles és blocaire -en el millor dels sentits- veterana i entusiasta. Cada mes porta endavant el repte de proposar un blog al que altres companys blocaires versionen en les seves receptes més guapes i xules. A escollir, com a mercat: cadascú tria i remena i s'emporta al fogó la que millor li queda.


Aquest Juliol m'ha escollit a mi com a protagonista de les receptes, i jo sospito que ho ha fet més com a gest còmplice i amical que no pas per la especialització en receptes que puguin poblar aquest racó de lletres que és decuina.net.
Tot i que un cop revisat, hi ha un nombre potent (una mica menys de 300) però amagades entre tanta publicació compulsiva que és probablement un dels meus punts característics. M'ho faig a sobre i això en el món de la facilitat del clic-i-publique pot arribar a ser un problema.

Però no ens desviem, el que volia fer és posar a disposició dels possibles voluntaris un link que els condueixi a les receptes de forma directa i senzilla. Clic en aquesta imatge :)I per suposat, també agrair a la Mercè la seva proposta que m'honora i em fa molta il·lusió. De fet em penso que m'he rejovenit uns quants anys de blocaire que no se quina equivalència tenen amb els anys de humà però em sento indubtablement una mica més jove. Gràcies Mercè!! :)
    

del nou drap de cuina, friki cuisine tools...

Ja se que per al món (o sigui tú, apreciat lector) el meu drap nou de cuina és quelcom irrellevant.
Però què voleu, a mi m'ha fet gràcia... :D    

de VadeFoodies a Igualada. Jo hi vaig ser! Heh!

El primer Vadefoodies ja és -bona-història, un sarao molón del que vaig tenir notícies gràcies a la Bet-Tastarutes que és una de les que han format l'equip que l'ha parit i fet possible. 


Imagino les suors i esforços que ha suposat posar en marxa un festival de tendències gastronòmiques a Igualada. Lluny de la potència barcelonina i potser per això un esdeveniment que ha resultat fresc i reparador. No ha estat pas el festival més gran en que he estat, ni tampoc el més arrebotit de tallers i conferències. En canvi sí ha estat un dels més inequívocament propers, relaxats, divertits i gratificants.

xerrada de vins al vadefoodies igualada, amb Ruben Parera i Agustí Torelló
Rubén Parera (esquerra, vins biodinàmics): "La tècnica ha buidat una mica l'ànima dels vins"
Joan València (dreta, vins 'clàssics'): "Faig enologia clàssica ben feta. Faig vins bons i no te res de dolent. És un criteri. Sense extrems"
Agustí Torelló(centre, vins ecològics): "Biodinàmica, ecològica i clàssica: la tècnica de vinificar sobre el terreny és diferent, però tots fem la mateixa enologia!"

Com que espero i suposo que hi haurà properes edicions, més grans, més potents, més denses... no vull pas sonar a discurs del 'yo estuve cuando todavía no era famoso, cuando era más auténtico'. El Vadefoodies canviarà i a la força haurà de crèixer. Però heh! Es que yo estuve allí, neng. :D

Josep Sucarrats presenta el vermut al vadefoodies igualada


La satisfacció ja la tenim amortitzada. Xerrada interesantíssima sobre el fals debat entre vins eco, vins biodinàmics i vins clàssics, exposició sintética del naixement i èxit del vermut a càrrec de Josep Sucarrats i taller de Jordi Àvila i la Nuni-cuinetes sobre què és i què no és el #foodporn ja queden al sarró de la memòria plaent. 
La tertulia (musico-culinaria) de tarda aprofitant la potser-massa-llarg parada de migdia també suma, es clar.

bet tastarutes, jordi àvila i nuni cuinetes al vadefoodies igualada
La Bet presentant en Jordi Àvila i la Nuni, se li veu cara d'amiga emocionada, oi?

Al final de la jornada fins i tot vam tenir anècdota mecànica: Manuel cocinillas superhero ens va rescatar de la pana: el nostre cotxe no volia arrencar ja que algun blocaire despistat s'havia deixat les llums enceses tot el dia. Gràcies Manué, te debemos una birra artesana! :P
    

de lucky iron fish, una petita gran idea que salva vides.Una petita gran idea:

A Cambodja, el 50% de la població pateix anèmia causada per manca de ferro a la seva dieta. Una possible solució era simplement cuinar amb una peça metàlica dins la olla, però la gent no ho veia clar. La brillant idea i definitiva va ser donar forma de peix a aquesta peça, un simbol de sort prosperitat a la cultura local i... bingo.Reducció del 50% d'anèmies en nou mesos i més de 54.000 persones que han millorat la seva salut -es a dir, la seva qualitat de vida-. A més es fabrica amb materials reciclats en negocis locals... per acabar de reblar el clau.

 


Via DesignTaxi
    

More Recent Articles

You Might Like

Click here to safely unsubscribe from decuina.net (blog de cuina, gastronomia i...alguna coseta més). Click here to view mailing archives, here to change your preferences, or here to subscribePrivacy