Rucades que barrufen. Preparar un perrito caliente amb una excavadora. Via: Microsiervos

Click here to read this mailing online.

Your email updates, powered by FeedBlitz

 
Here is a sample subscription for you. Click here to start your FREE subscription


  1. de videos muy locos: Preparar un hot dog amb una excavadora
  2. de refrito de gambes amb patata,bleda i pastanaga. Plat per fer en 8 minuts.
  3. del cafè exprès vist per Nèstor Luján. Un ZASCA dels que fan impressió.
  4. de pa pigat amb massa mare
  5. de video recepta: ostres i Bloody Mary
  6. More Recent Articles

de videos muy locos: Preparar un hot dog amb una excavadoraRucades que barrufen. Preparar un perrito caliente amb una excavadora.

 


Via: Microsiervos
    

de refrito de gambes amb patata,bleda i pastanaga. Plat per fer en 8 minuts.


Aquest plat porta més fotos que lletra, perque està preparat amb una base de verdures ja cuites de Gvtarra (amb qui és una colaboració). Proposen unes combinacions pensades per a funcionar  com a plat independent. Però a mi m'agrada una mica més de txitxa i li he posat una mescla de refrito (oli, all i pebre vermell de la Vera) amb gambes al ajillo (oli, all i gambes, normalment també bitxo). És a dir, un refrito de gambes.

La tapa porta una anella groga per a obrir-la fàcilment... it works :)

La recepta de refrito de gambes amb bledes, patata i pastanaga

Ingredients:

El pot de bledes, patata i pastanaga ja bullides
Un bon grapat de gambes pelades
All
Pebre vermell
Oli d'oliva verge extra

Procediment:


En una paella posem oli i els alls picats o laminats. Els daurem una mica i afegim les gambes.Saltem dos minuts sense moure massa per a que no es trenquin i afegim una bona cullerada de pebre vermell.
Obrim el pot, escorrem i posem al wok o similar. Escalfem i afegim el refregit...et voilà! Temps total 8 minuts i plataquen per al tàper. Fàcil, net i ràpid.
    

del cafè exprès vist per Nèstor Luján. Un ZASCA dels que fan impressió.


Espectacular entrada sobre el cafè del Diccionari Luján de Gastronomia Catalana (llibre imprescindible en la meva opinió).

En la mateixa es dedica a esquarterar i esbudellar a conciència el cafè exprés. I això que l'insigne escriptor no va conèixer la etapa de les càpsules monodosi. Personalment soc dels depravats als que agrada l'exprés, això sí, reconec que també són notables altres formes de preparar i prendre el cafè.

M'agrada especialment la llesca que li dona al tema de l'escuma abundosa...
Hey George¿Qué hay de lo tuyo? :D

"França i Itàlia tenien unes colònies on es produïa un cafè sense gràcia ni gaire perfum, i ben aviat els italians es van adonar que l'horrible, infecta i amarga poció que s'obtenia amb el cafè dolent i les màquines era prou sorprenent com per engalipar els babaus. Lamento molt dir que que un dels primers que va cantar les glòries del cafè "espresso reccomandato" -com se l'anomenava- fou el nostre Josep Pla, que creia en les delícies hedonístiques d'Itàlia, des del cafè fins a aquells vinets blancs agres i baratíssims que tant li agradaven. 
(...)
el mal havia estat perpetrat gràcies a la pedanteria alegre i pocasolta que tenien els italians a l'època del feixisme. I el cafè exprès s'estengué a tot Europa. I admetent que els venecians, amb  els turcs, van ser els que van ensenyar a prendre cafè a tot el continent, és un fet realment trist que, després , els italians hagin depravat fins a la seva impotabilitat les quatre condicions que ja apareixien a Goldoni sobre el cafè, es a dir: havia de ser dolç com l'amor, puríssim com un àngel, negre com el dimoni i calent com l'infern.

(...)
el públic està totalment depravat, pervertit, amanerat i il.lusionat i exigeix aquella tinta d'una escuma perversa que els donen i que creuen que és el bon cafè, i rebutgen el cafè llarg, fort si cal, perfumat, abundós. El cafè com a infusió s'ha acabat irremisiblement."
Diccionari Luján de Gastronomia Catalana. Edicions La Campana (1990)    

de pa pigat amb massa mare
Un pa pigat ben divertit que ens han enviat des de la nostra ambaixada extremenya o dit d'una altra manera, enviat per la mare, que tot ho prova.
On posa masita maravillosa volen dir massa mare, en aquest cas feta a partir de la original que ens van facilitar els germans Rodellas (que ells fan servir per al seu panetone).


Pa pigat amb massa mare:

Ingredientes:

500 g harina de fuerza
300 ml agua
150 g masita maravillosa
10 g sal
1 sobre levadura para pan
un puñado de semillas de sésamo

Procedimiento:
La noche anterior se hace la mezcla y se le da dos pliegues simples separados por 15 m (15 min reposo, pliegue, 15 min reposo, pliegue). Se deja reposar en un lugar cálido all nait long.

Al día siguiente, se amasa unos minutos, se le da forma y se deja que suba de volumen otra vez.

Antes de meter al horno, con un tenedor, cuidadosamente se va pinchando la masa por encima.
En horno de gas en 25 m está listo.
    

de video recepta: ostres i Bloody Mary

Ostres amb Bloody Mary, marisc i còctel.
Matrimoni fantàstic en video-recepta d'un minut publicat a Gastronosfera.com :)

Podeu veure la recepta i reflexions en aquesta URL

http://www.gastronosfera.com/es/recetas/pescado-y-marisco/ostras-con-bloody-mary-un-entrante-de-lujo-en-apenas-10-minutos

 
    

More Recent Articles


You Might Like

Click here to safely unsubscribe from "decuina.net (blog de cuina, gastronomia i...alguna coseta més)."
Click here to view mailing archives, here to change your preferences, or here to subscribePrivacy