De week van Tekstschrijver TimAanrader: Algemene gebruiksvoorwaarden van Ideaalman

Ik laat mijn maƮtresses altijd deze algemene gebruiksvoorwaarden tekenen (opgesteld met die ene cougar van Kiezel Communicatie). Je weet tenslotte maar nooit.

Algemene gebruiksvoorwaarden

Cliƫnte, dan wel jongedame, dan wel cougar,...

 

Herken makkelijk de (fake) recensie

Echt, hoe moeilijk is het om dit soort recensiespam te weren? Volgens mij niet heel. Fake comments bij iOS-App-recensies voldoen altijd aan – vaak zelfs een optelsom van – de volgende criteria:

 

- ze zijn altijd overdreven positief (vijf...

Lees snel verder! »

    Integrated Reporting

Wat is Integrated Reporting <IR>? Tot enkele weken geleden zei Integrated Reporting me niets. Inmiddels ben ik een klein beetje wijzer. Hier waarom het een fenomeen is dat je wat mij betreft (beroepshalve) in de gaten moet (!) houden.
...

 

Persuasieve teksten

Wat zo vreemd is aan het woord persuasief, is dat het niet echt persuasief is. Ik voel me er tenminste niet heel erg door gepersuasiveerd. Noch gepersuativeerd overigens door persuatieve tekst. Kunnen de persuasieven niet een verleidelijkere term...

Lees snel verder! »

    


Waarom storytelling werkt?

Behoorlijk wat communicatieadviseurs, tekstschrijvers en vergelijkbare figuren dringen bij klanten aan op het belang van storytelling. Als je pech hebt, bestoken ze je in die gevallen met een heleboel jargon. Over waarom storytelling werkt vanuit de...

Lees snel verder! »

    


Oude koeien


You Might Like

Click here to safely unsubscribe from "Tekstschrijver Tim."
Click here to view mailing archives, here to change your preferences, or here to subscribePrivacy